Belediyenin Makinelerini Soyan 5 Kişi Yakalandı

Bolu Belediyesine ait su yükleme ünitelerini soyduğu iddiası ile gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, dün gece saatlerinde vatandaşlara kolaylık olması amacıyla Bolu Belediyesi tarafından kentin çeşitli yerlerine yerleştirilen su yükleme ünitelerinin çevresinde şüpheli şahsıların dolaştığı ihbarını alan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, su yükleme ünitelerini kontrol etti.

Su yükleme ünitesinin zarar gördüğünü ve içinde bulunan paralar, elektronik malzemeler ve güç kaynaklarının çalındığını belirleyen ekipler, şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Hırsızlık yapılan bölgede bulunan güvenlik kameraları ile MOBESE'leri inceleyen polis ekipleri şüphelilerin kullandığı aracı tespit ederek yakalanması için çalışma başlattı.

Şüpheli aracın D-100 karayolu üzerinden Ankara istikametine gittiğini belirleyen ekipler, Yeniçağa mevkinde yolu kapatarak aracı durdurdu.

Araç içindeki 5 kişiyi gözaltına alan ekipler, 5 bin lira para ile diğer malzemeleri muhafaza altına aldı.

Daha önceden de hırsızlık ve mala zarar verme gibi konulardan çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirlenen H.G., E.C., Y.C., E.T. ve C.K. emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanma talebi ile savcılığa sevk edildi.

Kaynak: AA