Başkan Üzülmez, Kartepe Off-Road Ve Doğa Sporları Kulübü Derneği'ni Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü Derneği yöneticileri makamında kabul etti.

Başkan Üzülmez, Kartepe Off-Road Ve Doğa Sporları Kulübü Derneği'ni Ağırladı
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Sabit Barış ve yönetim kurulu üyeleri Fatih Şenol, Hakan Toker, Fatih Arıkan ve Ersin Okumuş’u makamında kabul etti

Ziyarette konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe’nin tanıtımına her türlü desteği vermekteyiz. Kartepe’de yaşayan vatandaşlarımızın yapılacak olan yarışlardan keyif almaları bununla birlikte gençlerimizin bu çalışmaların içerisinde olması bizleri memnun eder. Kartepe’nin doğası, doğal sporlar pisti gibidir. Toplumda karşılık bulan projelerin içerisinde her zaman varız. Kartepe Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü Derneği’nin ilçemizin spor turizmini tanıtımına yönelik başarılı işlerde imza atacağına inanıyorum. Dürüst, çalışkan vatanını, milletini seven gençlerimizin azmi ve enerjisiyle yaşadığı kentte, ülkesine, milletine değer katacaktır. Yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA