Başkan Gürlesin, 9 Yaşındaki Furkan'ın Yüzünü Güldürdü

Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Serebral Palsi hastası 9 yaşındaki Furkan Kırlı’ya özel tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Gürlesin, 9 Yaşındaki Furkan'ın Yüzünü Güldürdü
Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Aktepe Mahallesi’nde yaşayan Kırlı ailesinin yüzünü güldürdü. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kırlı ailesini evinde ziyaret ederek, 9 yaşında ki serebral palsi hastası olan yüzde yüz engelli raporu bulunan Furkan Kırlı’ya özel tekerlekli sandalye hediye etti.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan 36 yaşındaki baba Ersoy Kırlı, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Furkan 9 yaşında. Doğuştan serebral palsi hastası. Yürüyemiyor, konuşamıyor. Ama Furkan çok özel bir çocuk. Biz Pamukkale Belediyesi’ne başvurmadan önce kendimiz almak istedik. Ancak ekonomik şartlardan dolayı alamadık. Belediyemize başvurduk. Sayın Belediye Başkanımızda sağ olsunlar ilgilendiler. Evimize misafir oldular. Çok duyguluyum. Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e her zaman duacıyız. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

2 çocuk annesi ve 3’üncü çocuğuna hamile olan 36 yaşındaki anne Hatice Kırlı da duygu dolu anlar yaşayarak, birçok yeri kırık olan ve artık Furkan büyüdüğü için, ona uygun olmayan tekerlekli sandalyeden sonra, yepyeni özel tekerlekli sandalye hediye etmek için evine ziyarete gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. Hatice Kırlı, “Evimize kadar gelerek, oğlumun yüzünü güldürdükleri için başta Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Pamukkale Belediyesi Encümen üyesi Sibel Doğruöz sosyal belediyecilik anlamında Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in çok hassas olduğunu ifade ederek, “Oğlumuz Furkan’ı yüzünün güldüğünü gördükten sonra çok mutlu oldum. Sosyal belediyecilik anlamında bu şekilde çalışmaların artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu bağlamda hassas ve duygulu çalışmalarından dolayı Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Encümen Üyesi İbrahim Çelebioğlu’da, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ilçe sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri araştırarak hepsine destek olmaya çalıştığını ifade ederek, “Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin’e bu güzel çalışmaları için gönülden teşekkür ediyorum. Bizlerde encümen üyeleri olarak ona yardımcı oluyoruz. Bu kararları için destek oluyoruz. Furkan’ın yüzündeki mutluluk bence her şeye değer” dedi.

Aktepe Mahallesi Muhtarı Şengül Şahiner, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in daha önce de Aktepe Mahallesi’nde yaşayan bir çok ihtiyaç sahibi aileye destek olduğunu ifade ederek, “Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e mahallemize yaptığı güzel hizmetler ve ailelerimize verdiği destekten dolayı ayrıca teşekkür ederim. Bugün de Kırlı ailemize destek oldular. Furkan evladımızın ve anne babasının yüzünü güldürdüler. Teşekkür ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırları içerisinde ihtiyaç sahibi, engelli ailelere seslenerek, “Bize ulaşın. Sizlere destek olmak için buradayız” dedi.

“Serebral palsi hastası Furkan evladımızın yüzünü güldürmek için buradayız” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Furkan 9 yaşında bir evladımız. Doğuştan yürüyemiyor. Belediyemize başvuru yapmışlar. Gerekli incelemelerin ardından alınan karar gereği hem evladımızın hem de ailemizin yüzünü güldürmek anlamında özel tekerlekli sandalye hediye ettik. Pamukkale Belediyesi’nin bu konuda çok hassas olduğunu ben gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Bir ekip ruhuyla sosyal belediyeciliği tam manasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün de Furkan evladımızın yüzünü güldürdük. Önemli olan burada ailenin bu sıkıntısının giderilmesi. Çocuğumuzun rahat edebilmesi için katkı verebiliyorsak ne mutlu bize. Sosyal belediyecilikte bu olmalı diyorum. Furkan evladımıza Allahım şifasını vermesini temenni ediyoruz. Onun gülücüklerini gördüğümüzde bizler o kadar yoğun tempoda koşuşturmada inanın yorgunluğumuz gidiyor. Bu anlamada ailemizi ziyarete geldik. Güle güle kullansın, inşallah ailenin gönlünü alabildiysek, onların hayır duasını alabildiysek ne mutlu bizlere. Ben Kırlı ailemizin evinden bir çağrıda bulunmak istiyorum. Pamukkale İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan sıkıntılı olan, engelli olan ailelerimiz lütfen bize ulaşsın” diye konuştu.

Kaynak: İHA