Başkan Ali Çetinbaş Açıklaması İktidarımızın 15. Yılı Büyük Bir Övünç Ve Gururla Kutlanıyor

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "AK Parti ve onun tüm kadroları Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletine vizyon olarak ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için bundan sonrada aynı inanç ve azimle çalışacaktır" dedi.

Başkan Ali Çetinbaş Açıklaması İktidarımızın 15. Yılı Büyük Bir Övünç Ve Gururla Kutlanıyor
AK Parti’nin iktidara gelişinin 15. yıl dönümünün, büyük bir övünç ve gururla kutlandığını belirten Çetinbaş, "Türk siyasi tarihine, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurularak ‘’Halka Hizmet Hakka Hizmet ‘’düsturu ile adım atan, yeniden doğuşun ve dirilişin sembolü olan Adalet ve Kalkınma Partisi, AK Parti bir yıl gibi kısa bir süre sonra 3 Kasım 2002 de yapılan Genel Seçimlerle milletin büyük teveccühü ile seçimi kazanarak tek başına iktidara geldi. Kurucu Genel Başkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ’İnşallah Türkiye’nin önünde yeni bir AK sayfa açılacaktır’ ifadesinde belirttiği gibi Türkiye’nin geleceği için yeni bir AK dönem başlamış oldu. Milletimizin sandıkta verdiği destekle AK Parti iktidara gelmesine rağmen Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir takım entrikalarla önü kesilerek siyasi yasaklı durumda olması nedeniyle ilk hükümetimiz Abdullah Gül Başbakanlığında 19 Kasım 2002 tarinde göreve başladı.

Böylelikle yeniden bir doğuş, diriliş, kalkınma her türlü vesayetten kurtulma dönemi başlamış oldu. Malum vesayetçi odakların alçakça saldırı, oyun ve girişimleri ile ’siyasi hayatı bitti, muhtar bile olamaz, Erdoğan’ın sonu’ gibi bir sürü en ağır hakaretleri yaparak ve bunları manşetlere taşıyarak baskı altına alınmaya çalışılan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan 11 Mart 2003’te yapılan Siirt yenileme seçimleri ile Siirt Milletvekili seçilerek AK Parti Hükümetinin Başına geçmiştir. Bir kez daha Aziz Milletimiz, Yeter söz benim ben ne istersem o olur diyerek yumruğunu masaya vurmuş, iç ve dış vesayet odaklarını ters yüz etmiştir" diye konuştu.



"Millet devletine, bayrağına ve vatanına sahip çıktı"

Halkın darbe girişimine kardı dimdik ayakta durduğunu ifade eden Başkan Ali Çetinbaş, "Zorlu süreçleri büyük bir basiret, sabır ve azimle aşan AK Parti daha sonraki dönemlerde de vesayetçi girişim, tehdit ve şantajlara maruz kalmasına rağmen gönüllerin Partisi olması hasebiyle hepsini milletinin büyük destek ve güveniyle yenmiş ’AK dava siyasetini’ bugüne kadar büyük bir başarı ile sürdürmüştür. AK Parti 3 Kasım 2002 de iktidara gelip ülke yönetimini eline almasından sonra geçmişte görülmemiş büyük yatırımlara ve atılımlara başlamış. Ülkemiz, kabuğunu kırarak köhne idarelerden kurtulup Türkiye’nin önünde yeni parlak bir dönemin başlangıcı olmuştur. Bu zaman zarfında 5 Genel Seçim, 3 Yerel Seçim, 3 Referandum, 1 Cumhurbaşkanlığı seçimini milletinin büyük desteği ile kazanarak bu seçimlerden başarı ve alnının akı ile çıkmıştır.10 Ağustos 2014 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı olarak yüce milletinin iradesi ve teveccühü ile seçilen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ağustos 2014 tarihinde görevine başlamıştır. Böylelikle Artık Türkiye’nin önünde yeni aydınlık bir dönem ve güçlü bir devlet yönetimi anlayışı başlamış oldu. Bu süreçten sonra geçmişte olduğu gibi iç ve dış vesayet odakları ve bunların hain iş birlikçileri Cumhurbaşkanımıza ve Hükümetimize karşı saldırılarına artırarak devam ettiler. Oluşturulmak istenen anarşi ve kaos ortamıyla alçakça saldırı ve cinayetlere yeltenen iç ve dış mihraklar ve bunların destekçileri amaçlarına hiçbir zaman ulaşamadılar, her zaman hüsrana uğradılar. En son olarak devletimize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hükümetimize, yüce meclisimize ve milletimize karşı girişilen alçak 15 Temmuz 2016 hain FETÖ darbe girişiminde olduğu gibi, karşılarında diri bir şekilde dimdik duran milletimizin, devletimizin, hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşsiz, dik duruşu ve feraseti ile demir bir yumruk altında ezildiler, yok oldular. Millet bundan sonra da devletine, bayrağına, vatanına ve onun yüce değerlerine sahip çıkarak bu alçak girişimleri atalarından aldığı iman dolu azim ve güç ile ezecektir" diye konuştu.



"Bundan sonrada aynı inanç ve azimle çalışacağız"

"Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her anında ve her zaman yanında ve arkasında dimdik duracağız" diyen Başkan Çetinbaş, "AK Parti ve onun tüm kadroları Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletine vizyon olarak ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için bundan sonrada aynı inanç ve azimle çalışacaktır. Ülkemizi, şehrimizi her alanda daha ileriye götürmek uğrunda yapılacak çok daha işimiz var. Bunun bilinci ve inancı ile bizlerde AK Parti Kütahya teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gösterilen hedeflere, ortaya konulacak çalışmalar doğrultusunda gece gündüz demeden çalışarak ilimizin, ülkemizin her alanda gelişmesine, hemşehrilerimiz ile birlikte destek olacağız. Bu kutlu dava yolunda Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her anında ve her zaman yanında ve arkasında dimdik duracağız. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidara gelişinin, Türkiye’nin 58. Hükümeti’nin, AK Parti tarafından kuruluşunun 15. yıl dönümünü bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bugüne kadar görev yapmış Başbakanlarımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza ve üyelerine, İl Genel Meclisi Başkanlarımıza Ve Üyelerine, teşkilat Mensuplarımıza, Kadın Ve Gençlik Kolları Başkan Ve Yönetim Kurulu Üyelerimize İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine Belde Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerimize mahalle ve köy başkanlarımıza, Seçim zamanlarında Sandıklarda görev alan Sandık Kurulu Üyelerimize, parti üyesi dava arkadaşlarımıza ve değerli halkımıza sonsuz teşekkür eder, ebediyete intikal etmiş AK davanın tüm mensuplarına Allah’tan rahmet dilerim" ifadelerini kullandı. (EFE)
Kaynak: İHA