Aliağa Belediyesi Gençleşti

Hizmet politikasında verimliliğe büyük önem veren Aliağa Belediyesinin yönetim kadrosu yeniden şekillenirken, kadrolara genç ve yeni isimler getirildi.

Aliağa Belediyesi Gençleşti
Aliağa’da, son üç yılda Ağapark, İzmir Caddesi, Sanat Sokağı, Yeni Şakran Sahil Düzenlemesi, Zeytinli Park, Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı gibi prestij projeleri Aliağa’ya kazandırarak ilçe halkının takdirini toplayan Aliağa Belediyesi, artık genç ve dinamik yapısıyla da dikkat çekiyor. Üç buçuk yıllık süreçte birimler içinde yapılan periyodik performans değerlendirmeleri ile birim müdür ve başkan yardımcılığı kadroları daha genç bir yapıya kavuşturuldu. Belediye birimlerindeki çalışma performansını arttırmak adına başkanlık makamının talimatları ile yapılan görevlendirmeler sonucunda, 2014 yılında 51 olan yaş ortalaması 41’e kadar düştü.

Genç ve dinamik belediyecilik hedefiyle yapılan görevlendirmeler ile belediye yönetiminde iş akışının hızlandırılması ve daha etkin bir yapının oluşturulması amaçlandı. Bu çerçevede 3 Mart 2017 tarihinde başkan yardımcılığından ayrılan 52 yaşındaki Mahmut Kayhan’ın yerine 36 yaşındaki Mühendis Gökhan Karataş görevlendirildi. 12 Haziran 2017 tarihinde 57 yaşındaki Başkan Yardımcısı Adem Yılmaz’ın yerine de, 41 yaşındaki Orhan Mahmut Çetiner getirildi.

Birim Müdürleri içerisinde ise son olarak Özel Kalem Müdürlüğüne 31 yaşındaki Melisa Üstün, Zabıta Müdürlüğüne 33 yaşındaki Kürşat Bahadır Turan, Fen İşleri Müdürlüğünde 37 yaşındaki Fahrettin Akış, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne 36 yaşındaki Burak Akçaoğlu, Destek Hizmetler Müdürlüğünde 34 yaşındaki Turgay Saral, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne 35 yaşındaki Ozan Turan, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne 31 yaşındaki Harun Selim Tosun, Plan ve Proje Müdürlüğüne 38 yaşındaki Ferhat Avcıoğlu, Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürlüğüne 44 yaşındaki Ali Osman Karatekin, yeni kurulan Yapı Kontrol Müdürlüğüne de 44 yaşındaki Barış Saka görevlendirildi.
Kaynak: İHA