Adana'da Marketten Hırsızlık İddiası

Merkez Seyhan ilçesinde bir marketten tıraş bıçağı, diş fırçası ve şampuan çaldığı öne sürülen karı koca gözaltına alındı Adliyeye sevk edilen çift, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde marketten tıraş bıçağı, diş fırçası ve şampuan çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan çift, adli kontrol şartıyla salıverildi.

Alınan bilgiye göre, polis ekiplerine, Reşatbey Mahallesi Gazipaşa Bulvarı'ndaki bir markette hırsızlık yaptığı ileri sürülen biri kadın 2 zanlının yakalandığı ihbarı ulaştı.

Olay yerine giden Asayiş Şubesine bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, evli oldukları belirlenen A.T. (26) ve eşi D.T'yi (19) gözaltına aldı.

Marketten 16 tıraş bıçağı, 6 diş fırçası ile şampuan çaldığı öne sürülen zanlılar emniyete götürüldü.

Emniyette ifadeleri alınan çift, olaydan dolayı pişman oldukları ve marketin zararını karşılamak istediklerini belirtti.

Bir çocuk sahibi çift, emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine getirildi. Daha sonra adliyeye sevk edilen zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, marketteki hırsızlık, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, raflardaki ürünlerin bir kısmını alan çiftin kameranın görüş açısının dışına çıkarak marketten ayrılmaları yer alıyor.

Kaynak: AA