Umuda Koşanlar Derneği'nden Çatak'a Yardım

Umuda Koşanlar Derneği, Çatak ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım elini uzattı.



Atatürk İlkokulu'ndaki yardım dağıtımına Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, eşi Demet Akgül, Umuda Koşanlar Derneği Başkan Vekili Nurcan Ece, Umut Özhan ve oyuncu Uğur Pektaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şükriye Ersari, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yardımların verilmesinin ardından konuşan Atatürk İlkokulu Müdürü Hamdi İnan, okulundaki 50 öğrencinin her türlü ihtiyacının karşılanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Kaymakam Akgül ile Umuda Koşanlar Derneği'ne teşekkür etti.

Dernek Başkan Yardımcısı Nurcan Ece Özhan ise Türkiye'nin en ücra köşelerinde ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmak için çaba gösterdiklerini belirterek, "Öğrencilerimize sürpriz olması için sanatçı Uğur Pektaş ile geldik. Öğrencilerimize yardım paketlerimizi dağıttık. Bu paketlerde mont, atkı, bere, eldiven, bot, diş fırçası, diş macunu, atlama ipi, toka, çorap, iç çamaşırı, okul çantası, okuma kitapları, kırtasiye malzemeleri var." dedi.

Öğrenciler yardım dağıtımına katılan oyuncu Uğur Pektaş'ı karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemezken, bol bol fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA