Silivri'de Devam Eden FETÖ Davaları

Güngören Belediye Başkanı Kahraman: '(FETÖ'nün darbe girişimi) Bu hainliğin karşısında duran halkımızın yanında duracağız. Ülkemizi ne iç ne de dış tehditlere karşı boş bırakmayacağız, her zaman savunacağız. Adalet mutlaka doğrusunu yapacak ve o hainlere cezalarını verecek. Milletimizin kalbi ferah olsun'

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Kahraman, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi karşısında duran milletin yanında olduklarını belirterek, "Ülkemizi ne iç ne de dış tehditlere karşı boş bırakmayacağız, her zaman savunacağız. Adalet mutlaka doğrusunu yapacak ve o hainlere cezalarını verecek. Milletimizin kalbi ferah olsun." dedi.

Kahraman, belediye meclis üyeleri ve Güngören'den bir grup vatandaş, devam eden FETÖ davalarını izlemek üzere Silivri'ye geldi.

Duruşmaları bir süre takip ettikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan Kahraman, tüm şehitlere rahmet diledi.

Kahraman, 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısı üzerine halkın sokağa çıkarak Türkiye'yi uçurumun kenarından kurtardığını söyledi.

- "Adalet yerini bulacaktır"

Davaları takip etmek için vatandaşlarla Silivri'ye geldiklerini belirten Kahraman, şunları kaydetti:

"Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanında olmak için teşkilatımızla, ilçe başkanımızla, meclis üyelerimizle beraber burada onlara güç vermek istedik. Devam eden davalar hakkında konuşmamız doğru değil. Süre gelen davalarda adalet yerini bulacaktır.

Bu örgüt gerçekten çok hain bir örgüt. Bunlarda her şey var; yalan, takiye, iftira var ve sınırı da yok. Bu bizi üzüyor ama daha çok üzen şey buna alet olanlar. Bunların yalanlarını, ekranlarda, grup toplantılarında halkımıza doğruymuş gibi gösterenler aslında 15 Temmuz'un devamında ülkemize daha çok zarar veriyor. Bu hainliğin karşısında duran halkımızın yanında duracağız. Ülkemizi ne iç ne de dış tehditlere karşı boş bırakmayacağız, her zaman savunacağız. Adalet mutlaka doğrusunu yapacak ve o hainlere cezalarını verecek. Milletimizin kalbi ferah olsun."
Kaynak: AA