Şehit Babası Keskin'den Vali Doğanay'a Ziyaret

Ankara Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'na ait F-16D uçağının eğitim uçuşu sırasında Karabük'ün 15 kilometre güneyinde düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Fatih Keskin'in babası Suat Keskin, Artvin Valisi Ömer Doğanay'ı makamında ziyaret etti.

Vali Doğanay'a evine ulaşım sağlayan köy yolunun yaklaşık bir kilometrelik bölümüne asfalt serilmesi üzerine teşekkür eden Keskin, devletin kendilerine sıcak elini uzatmasından ve her türlü sorunların çözümünde yanlarında olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Yaz aylarında Ardanuç ilçesinin Cevizli köyünde ailesiyle yaşadığını belirten Keskin, şöyle devam etti:

"Sayın valimizi ziyaret ederek köyümdeki evime ulaşımın sağlandığı yaklaşık bir kilometrelik yolun iyileştirilmesini ve asfalt serilmesini talep ettim. Sayın Valimiz çok samimi bir şekilde bizleri karşıladı ve talebimizi kısa sürede yerine getirdi. Devletimiz ve hükümetimiz, gazi ve şehit aileleri olarak her zaman bizlerin yanındadır. Bizlere her türlü desteği veriyor. Bizleri önemsiyor ve hak ettiğimiz değeri veriyor. Bir sorunumuz olduğunda yakından ilgileniyorlar ve sorunumuzu kısa sürede çözüyorlar. Artvin Valiliğinin kapısı bizlere sonuna kadar açık. Sayın Valimiz başta olmak üzere devlet büyüklerimiz bayramlarda, özel günlerde ve bazen de habersiz bizleri evlerimizde ziyaret ediyorlar. Allah devletimizden, hükümetimizden ve milletimizden razı olsun."

"Bu vatana, bu devlete, bu millete ve bu şanlı bayrağımıza evladımızı şehit verdik." ifadesini kullanan Keskin, "Devletimizin sıcak elini bizlere uzatması evlat acımızı bir nebze olsun hafifletiyor. Buradan tüm şehit ailelerine sabırlar diliyorum, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Allah, devletimizi ve milletimizi korusun. Allah düşmanlarımıza fırsat vermesin. Hepimiz birlik ve beraberlik içinde olalım. Bu ülkeyi hiçbir kimsenin bölmeye gücü yetmeyecektir. Bu ülkeye binlerce Fatih gelir, binlerce Fatih gider." şeklinde konuştu.

- "Devletin tüm imkanları şehit yakınları ve gazilerin emrinde"

Vali Doğanay da şehit ve gazi ailelerine devletin ve gönül kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Devletin tüm imkanlarının şehit yakınlarına ve gazilerin emrinde olduğunu belirten Doğanay, "Devletimizin ve hükümetimizin tüm imkanları şehit yakınları ve gazilerimizin emrindedir. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize de sağlık ve mutluluklar diliyorum. Aziz milletimiz sizlerin değerli hizmetlerinizi daima minnetle anacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA