Ezine MYO'da Görev Değişimi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden, görevini Doç. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu’na devretti.

Ezine MYO’da düzenlenen törene, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, idari ve akademik personel katıldı.

Rektör Acer, yaptığı konuşmada, Özden’in ÇOMÜ bünyesinde görev yapan az sayıdaki idarecilerden birisi olarak Ezine Meslek Yüksekokulunda göreve başladığını belirterek, "Okul müdürümüz Özden, beklentimizin de üzerine çıkan bir çalışma gösterdiler kendisi ve mesai arkadaşlarıyla birlikte. Burada bizim yapmak istediğimiz çalışmalar ciddi destek sağladılar. Asla yeterli olmamakla birlikte şu an kampüse girdiğimde daha seçkin bir ortam görüyorum. Ama asla yeterli değil. Önümüzdeki süreçte laboratuvar imkanlarını geliştirmemiz lazım. Yanı başımızda oluşacak Organize Gıda İhtisas Sanayi Bölgesiyle beraber ciddi bir potansiyel geleceği olacağını biliyoruz."ifadesini kullandı.

Yrd. Doç. Dr. Özden ise Acer’in takdiriyle Ezine Meslek Yüksekokulunda göreve başladığını kaydetti.

Kaymakam Ali İkram Tuna ise sosyal anlamda meslek yüksek okuluna çok ihtiyaç olduğunu ifade ederek, "Üniversitemize, sayın rektörümüze, Mehtap hocamıza, burada okulumuza verdikleri hizmet ve emeklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni hocamızda bayrağı teslim aldığı günden itibaren, aynı ruh ve motivasyonla çok daha güzel işler başaracaktır." şeklinde konuştu.

Daha sonra Rektör Acer tarafından Özden'e teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

Kaynak: AA