TEMAD'tan 'Ayla' Filminin Yönetici Ve Yapımcısı Çağlar Ercan'a Plaket

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ali Börekçi; Eskişehir Anadolu Üniversitesi (A.Ü) Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM)’nde, Türkiye’nin Oscar adayı "Ayla" filmi için düzenlenen törende, film ekibi adına yönetici ve yapımcı Çağlar Ercan’a plaket taktim etti.

TEMAD'tan 'Ayla' Filminin Yönetici Ve Yapımcısı Çağlar Ercan'a Plaket
TEMAD Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ali Börekçi plaket taktimi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin Oscar adayı “Ayla” filminin yapımcı, yönetmen ve oyuncularının katılımı ile gerçekleşen ‘Söyleşi Etkinliği’ne, TEMAD’a üye emekli astsubay arkadaşlarımızla katılım sağladık. Soru-cevap şeklinde geçen ’Söyleşi Etkinliği’, izleyiciler tarafından beğeni topladı ve çok hoşumuza gitti’’ diye ifade etti.

’Söyleşi Etkinliği’ sonunda düzenlenen törende; TEMAD Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ali Börekçi, “Ayla” filminde, astsubayların tanıtımına katkı sağlamaları nedeniyle, “Ayla” film ekibi adına Çağlar Ercan’a plaket taktim etti.
Kaynak: İHA