Kaman'da Liseler Arası Futbol Turnuvası

Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce, 6 okul takımının katılımıyla düzenlenen liseler arası futbol turnuvası sona erdi.

Kaman Şehir Stadyumunda düzenlenen müsabakalar sonucunda, Kaman Şehit Gökhan Yıldırım Anadolu Lisesi birinci, Kaman Şehit Deniz Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Kaman Endüstri ve Meslek Lisesi üçüncü oldu.

Gençlik Hizmetler ve Spor İlçe Müdürü Sibel Koç, turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, okul sporları kapsamında futbol turnuvasını kazanan Şehit Gökhan Yıldırım Anadolu Lisesi öğrencilerini tebrik ederek, "Öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunmak için düzenlediğimiz bu turnuvada, başarılı sporcular çıkartma hedefinde olduk. Umarız bu tür faaliyetlerimize katılım yüksek olur. Önümüzde ki haftalarda yine badminton ve voleybol turnuvaları başlayacak." dedi.

Şehit Gökhan Yıldırım Anadolu Lisesi Müdürü Gencay Çavuş ise okullarının sportif alanda başarılı olduğunu ve aynı dönemde Genç Kızlar Futbol Turnuvasında il ikinciliği elde ettiğini vurgulayarak, "Okulumuzun kazandığı bu başarılardan ötürü başta beden eğitimi öğretmenimiz Serap Karahan olmak üzere tüm arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim." diye konuştu.

Kaynak: AA