İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Kömür Dağıtımına Başlandı

İhtiyaç sahibi vatandaşların ısınma ihtiyacını karşılamak amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen kömür yardımlarının dağıtımına başlandı.

İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Kömür Dağıtımına Başlandı
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in, kış bastırmadan kömür dağıtımının başlaması yönündeki talimatı üzerine, önceki yıllara kıyasla erkene alınan kömür dağıtımlarının ilki Haliliye ilçesinde yapılıyor. Sırrın Karşıyaka Mahallesi, çevre yolu kenarındaki alanda kömür dağıtımını başlatan Haliliye İlçe Kaymakamı Ali Yılmaz, ilçe genelinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuran ve ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 21 bin 333 aileye kömür dağıtımlarının başladığını belirterek, toplam 16 bin ton kömür dağıtımı gerçekleştireceklerini söyledi.



Amaçlarının, kış bastırmadan kömür dağıtımın tamamlamak olduğunu kaydeden Kaymakam Yılmaz, “Devletimizin, maddi durumu zayıf vatandaşlarımıza gönderdiği kömürün sağlıklı bir şekilde ulaşmasını sağlayacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Yılmaz, dağıtımların en kısa sürede tamamlanması için vakıf personelinin yoğun mesai sarf edeceğini, yapılan kömür yardımlarının hak sahibi vatandaşların evlerine ücretsiz teslim edileceğini ifade etti.

Kaynak: İHA