AK Partili Aydemir Açıklaması 'Oradan Açıklamak, Şantaj Yapmak, Tehdit Etmek Bir Siyasetçiye, Genel Başkana Yakışmaz'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Oradan açıklamak, şantaj yapmak, tehdit etmek bir siyasetçiye, genel başkana yakışmaz. Varsa böyle bir belgesi, hiç vakit kaybetmeden mahkemeye gitmeli" dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgelerin mahkeme tarafından onaylanması gerektiğini söyleyerek, "Oradan açıklamak, şantaj yapmak, tehdit etmek bir siyasetçiye, genel başkana yakışmaz. Varsa böyle bir belgesi, hiç vakit kaybetmeden mahkemeye gitmeli. Bizim Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız bugün çok net açıkladı.

Bununla ilgili mahkemeye gittiğini, dava açtığını söyledi.

Mertlik bunu gerektirir. Siyasette de kalite, kıvam, nitelik böyle bir hal tarzını gerektirir. Bunlar iddia, uyduruk şeyler. Ne dediği, neyi ifade ettiği belli değil. Yapılması gerekeni, bunların belge hükmü ifade etmesi için mahkemeye gitmesi lazım. Orijinal olmadığı konusunda çok net düşüncelerim var. Daha önce yaptıklarımdan bakarak söylüyorum, uyduruktan malzemelerle bir takım tahrif edilmiş belgelerle kamuoyunun önüne çıkıyorlar" ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA