Jeotermal Tesislere Büyük İlgi

Başta cilt, romatizma, damar sertliği, sedef hastalıklarına iyi gelen ve su sıcaklığının kış sezonunda 23 ile 33 dereceyi bulan Erzincan Belediyesi Sosyal Tesislerine rağbet devam ediyor.

Jeotermal Tesislere Büyük İlgi
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ekşisu mesire alanı bölgesinde yıllardır atıl duran kaplıcalarda gerekli tadilatın yapıldığını kaydederek, bu bölgeyi Erzincan’ın en nezih noktalarından biri haline getirdiklerini söyledi.



Başkan Başsoy, Jeotermal Tesislere ilişkin yaptığı açıklamada; “sabah 09.00’dan akşam 18.00’a kadar hizmet veriyor. Romatizmal ve eklem hastalıkları dışında birçok hastalığın tedavisinde kullanılan ve su sıcaklığının kış aylarında dahi 23-33 dereceyi bulduğu tesisler, randevu sistemiyle çalışıyor. Jeotermal kaplıcalarımız da geçtiğimiz yıl inşa ettiğimiz 12 havuzla hizmet veriyoruz. Son teknolojinin kullanıldığı havuzlarda ki su, 5 dakikada boşaltılıp doldurulabiliyor. Havuzların içerisindeki su miktarını da isteğe göre ayarlayabiliyoruz. Kış aylarında dahi hemşehrilerimizin büyük rağbet göstermesi bizleri son derece mutlu ediyor. ”dedi.

Kaynak: İHA