Ekinci Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ekinci Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçede görev yapan muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz ay yapımı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç Kültür Konağında düzenlenen toplantıya muhtarlar katılım gösterdi. Toplantıda ilçede yapılan çalışmaları aktaran Başkan Ekinci, muhtarlarla sık sık bir araya gelerek yapılan veya yapılacak çalışmalarda istişarede bulunacaklarını belirtti.

Ekinci, "Muhtarlarımızla yine bir aradayız. Yaptığımız program sonucunda her hafta belirli gruplar halinde muhtarlarımızla bir araya gelip, belediyenin çalışmalarını ve muhtarlarımızdan bizlere iletilen sorunların çözümünü konuşmak üzere istişarede bulunuyoruz. Muhtarlarımızdan bizlere gelen talepleri ilgili arkadaşlara anında talimat vererek bu taleplerin çözümüne de hızlı bir şekilde katkıda bulunmuş oluyoruz. Öncelikle muhtarlarımıza toplantılarımıza iştiraklerinden dolayı teşekkür ederim. Sorunları makul bir şekilde bizlere iletiyorlar. Bizlerde belediye olarak yaptığımız hizmetleri teşekkür anlamında ifade ediyoruz. Demek ki ortaya hizmet anlamında bir şeyler konulduğunda muhtarlarımız da bunu takdir ediyorlar. Bu düzenlenen toplantıların belirli periyotlar halinde düzenlenmesini talep etmeleri de ayrıca mutluluk verici. Bizler de tıpkı müdürlerimizle yaptığımız koordinasyon toplantılarımızı muhtarlarımızla da yapmaya devam edeceğiz. Onlar nasıl ki mahallelerine hizmet götürmek istiyorlarsa bizler de inşallah bu hizmette aracılık etmiş oluruz. Toplantıya katılan muhtarlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA