Denizli'den Kısa Kısa

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan 132 okula spor malzemesi desteğinde bulundu.

Pamukkale Belediyesi, "Pamukkale'de Okullar Sporla Hayat Buluyor" projesi kapsamında ilçe sınırları içerisinde bulunan 132 okulun tamamına spor malzemesi desteği verdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Atatürk Endüstri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, belediye olarak okullara gerçek anlamda katkı vermeye çalıştıklarını söyledi.

Eğitimde kaliteyi artırmak için tüm gayreti sarf etiklerini belirten Gürlesin,"Yapmış olduğumuz bir araştırmada okullarımızın malzeme eksikliğinden dolayı öğrencilerimizin bazı spor dallarını yapamadığını gördük. Biz de bu eksikliği gözeterek bütün okullarımıza basketbol, voleybol, futbol ve masa tenisi malzeme eksikliğini giderelim istedik. Bütün okullarımıza 3'er tane bu saymış olduğum malzemeleri hediye ediyoruz. Okullarımızda bundan sonra malzeme eksikliğinden dolayı spor yapılamamazlık olmasın istiyoruz." diye konuştu.

- İtfaiye'den kedi kurtarma operasyonu

Denizli'de kuyuda mahsur kalan kedi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Çal ilçesi Hançalar Mahallesi'nde 20 metre derinlikteki kuyuda kedinin mahsur ihbarını alan Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, yaklaşık bir saatlik çabayla kuyudan çıkarılan kediyi, doğal ortamına bıraktı.

Kaynak: AA