AK Parti Nallıhan İlçe Kongresi

AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde, Ertunç Güngör, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, AK Parti Ankara milletvekilleri Emrullah İşler, Nevzat Ceylan, Aydın Ünal ve AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş ile partililer ve davetliler katıldı.

Milletvekili İşler, kongrede yaptığı konuşmada, Nallıhan'da çok güzel çalışmalar yapıldığını söyledi.

Türkiye'nin büyüdüğünü, bu büyümeden birilerinin rahatsızlık duyduğunu ifade eden İşler, şunları dile getirdi:

"Cumhurbaşkanımız liderliğinde büyük bir Türkiye inşa ediyoruz. Bizden önceki durumu şöyle bir gözünüzün önünden geçirin, yolların durumu, hastanelerin durumu ve dahası ve her alanda kuyruklar. Bundan sonraki bu dönemde ne yaptığımızı, hastanelerimiz, yollarımız, üniversitelerimizde, okullarımızda her türlü hizmette büyük bir dünya inşa ediyoruz.

Türkiye büyüyor, gelişiyor ve kalkınıyor. Türkiye'nin büyümesinden, kalkınmasından da birileri rahatsız oluyor. Çünkü Türkiye alelade bir ülke değil, Türkiye, herhangi bir ülke değil. Türkiye öyle bir coğrafyada bulunuyor ki ve Türkiye'nin öyle bir geçmişi var ki biz bin yıldır bu topraklarda, dünyayı yönetmişiz. Hedefimiz 2023, bizi hedefimizden çeviremeyecekler."

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan da konuşmasında, Nallıhan ilçesinde termik santral kurulacağını belirtti.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde Ertunç Güngör, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Güngör, partililere teşekkür ederek, "AK Parti olarak hedefimiz 2023 ve 2071'dir. Bu hedefimize ulaşmak için durmadan çalışacağız ve bu hedefe hep birlikte ulaşacağız. Büyük Türkiye'yi ortaya çıkarmış olacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA