Saadet Partisi Karatay İlçe Kongresi

Saadet Partisi Karatay İlçe Kongresi yapıldı.

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın'ın katılımıyla bir otelde yapıldı.

Aydın, burada yaptığı konuşmada, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, parti teşkilatları için kongrelerin önemli olduğunu söyledi.

Çevrelerinde kendilerini kaygılandıran birçok meselenin bulunduğunu aktaran Aydın, İslam dünyasının refahı için çalıştıklarını belirtti.

Aydın, "Milli görüş ve Saadet Partisi, Konya'da maddi ve manevi derin etkiler oluşturmuştur. Aynı zamanda Konya özelinde Türkiye'ye de derin etkileri olmuştur. Her haliyle memleketimizin Saadet Partisi'ne ihtiyacı var." dedi.

Dünyada binlerce insanın hayatını kaybettiğini ve milyonlarca insanın mülteci durumuna düştüğünü aktaran Aydın, şunları kaydetti:

"Arakan'da binlerce insan yurdundan ve işinden edildi. Yine Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor. Resmi rakamlar 1 milyar insanın içilebilir su kaynaklarından mahrum kaldığını söylüyor. 500 milyon insan tedavi edilebilir hastalıklardan dolayı muzdarip durumda. Dünya'da 2 milyar insan günlük 2 dolara hayatını idame ettiriyor. Bu küresel sistemi kuranlar 'ya kölemiz olacaksınız ya da öleceksiniz' diyor. Bir elin, yüreğin ve kadronun devreye girmesi gerekiyor. Bütün mazlumlar gözünü Türkiye'ye dikmiş yardım bekliyor."

Kaynak: AA