Öğretmenlerden '24 Kasım' Klibi

Kahramanmaraş'ta öğretmenler, hem 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlamak hem de yaşadıkları ilçeyi tanıtmak için çeşitli mekanlarda seslendirdikleri 'Mektebin Bacaları' şarkısına klip çekti.

Kahramanmaraş'ta öğretmenler, hem 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlamak hem de yaşadıkları ilçeyi tanıtmak için çeşitli mekanlarda seslendirdikleri "Mektebin Bacaları" şarkısına klip çekti.

Göksun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesince hazırlanan klipte görev alan 15 öğretmen, "Mektebin Bacaları" şarkısını ilçedeki okul bahçeleri ve doğal mekanlarda seslendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Demirtaş, öğretmenevi müdürü Zafer Arslan, bazı okul müdürleri ile öğretmenlerin de yer aldığı klipte, ilçenin drone ile çekilmiş sonbahar ve kış görüntüleri de yer alıyor.

Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fahri Taş, yaptığı açıklamada, öğretmenlerin bir araya gelerek güzel bir çalışma yaptığını söyledi.

Öğretmenler Günü dolayısıyla Göksun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerince hazırlanan "Göksun İçin Söyle" klibinin, çok güzel olduğunu dile getiren Taş, "Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu klip öğretmenlerimizi onore ettiği gibi aynı zamanda ilçemizin tanıtımı açısından da güzel oldu. 15 arkadaşımız tarafından bir hafta içinde hazırlandı. Bu tür çalışmaların devam edeceği kanaatindeyim. Klipte kullanılan parçanın da günün anlam ve önemine uygun olmasına özen gösterdik." diye konuştu.
Kaynak: AA