Büyük Birlik Ve Anavatan Partisi'nden Başkan Ataç'a Ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Büyük Birlik Ve Anavatan Partisi'nden Başkan Ataç'a Ziyaret
Son olarak Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu ve Anavatan Partisi (ANAP) Eskişehir İl Başkanı Nihan Yılmaz Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

BBP İl Başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu’nu makamında ağırlayan Başkan Ataç, parti çalışmaları hakkında bilgiler aldı, Tepebaşı Belediyesi’nin çalışma ve projeleri hakkında da bilgiler verdi. ANAP İl Başkanı Nihan Yılmaz’ı da makamında kabul eden Başkan Ataç, Yılmaz’a yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Yılmaz da planlanan parti çalışmaları hakkında Başkan Ataç’a bilgiler aktardı.

Ziyaretler hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Siyasi partiler, demokrasimizin ve çok sesliliğin olmazsa olmazlarıdır. Ben bir belediye başkanı olarak, Eskişehir’de faaliyet gösteren her siyasi partiye saygı duyarım. Bu saygımız tabi ki karşılıklı. Eskişehir ve ülke meseleleri hakkında hepimizin birbirini dinlemeye, hoşgörü ile konuşabilmeye ihtiyacımız var. Ziyaretlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA