Vali Yılmaz Sıcak Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Karamanlı ilçesinde sıcak asfalt çalışmalarını inceledi, eğitimciler ve muhtarlarla bir araya geldi.

Yılmaz, Karamanlı-Manca arasında başlatılan sıcak asfalt çalışmaları hakkında İl Özel İdare Müdürlüğü Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür Nuri Çan’dan bilgi aldı.

Burdur genelinde asfalt çalışmalarının devam ettiğini aktaran Yılmaz, sıcak asfaltın grup yollarında kullanılmasını ve grup yollarının birbirine bağlanmasını amaçladıklarını dile getirdi.

Türkiye standartlarının artık eskisi gibi olmadığını vurgulayan Vali Yılmaz, şöyle konuştu:

Türkiye eski Türkiye değil. Daha önce stabilize yol dahi yapılamayan yerlere, bugün sıcak asfalt yapıyoruz. Daha önce iki aracın yan yanan geçemediği 3 buçuk, 4 metre yollardan bugün 7 metre sıcak asfalta kavuşturuyoruz. Köylerde bile bastığımız yerler kilit parke taşı döşeli. Olmayan yerleri de inşallah tamamlayacağız. Demek ki bizim altyapı ile ilgili çalışmalarımız belli bir seviyeye gelmiş. Türkiye, Atatürk’ün koyduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaya hızla devam ediyor. Bu devam edecek. Yeter ki biz birlik ve beraberlik içerisinde olalım. İçimizde ve dışarıdan gelen hainlere karşı, hep beraber dik duralım. Yolumuza devam edelim.”

Yılmaz’a Tefenni Kaymakamı ve Karamanlı Kaymakam Vekili İlker Eker, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, daire müdürleri, köy ve mahalle muhtarları eşlik etti.

- Teröre dikkati çekti

Öte yandan Yılmaz, Karamanlı’da eğitimciler ve muhtarlarla Nimet Güvener İlkokulu Konferans Salonunda bir araya geldi.

Yılmaz, yapılan yol çalışmalarını anlatarak, ülke standartlarının yüksek seviyelere ulaştığını bildirdi.

Özellikle kamuda çalışanların mesai mefhumu gözetmeksizin, hizmetin ve ihtiyacın olduğu andan itibaren görevi üstlenmesi gerektiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"15 Temmuz bitiyor, tekrar PKK'yı kaldırıyorlar. O yetmiyor PYD'yi, DEAŞ'ı yerine koyuyorlar. Bu ülkenin yapmış olduğu bir çalışmayı, sanki DEAŞ’a silah yardımı yapıyormuş gibi operasyon yapıp, dünyaya karşı Türkiye’yi teröre destek veren ülke konumuna sokmak isteyen hainler, bugün DEAŞ’ın elemanlarını kendi araçlarıyla başka ülkelere transfer ediyorlar. Bugün o operasyonu yapanlar, diğer bir terör örgütüne tırlarla silah taşıyorlar. Ama ne hikmetse içimizdeki hainler de bunlara alet oluyor. Bunlarla beraber ülkemizin uluslararası arenada yalnızlaşmasını sağlayacak, eylem ve söylemlerde bulundular. Çok ayıptır, hazindir. Maalesef bunlarla karşılaşıyoruz. Bunlarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak geziyor. Bu milletin ekmeğini yiyorlar, havasını teneffüs ediyorlar."

Kaynak: AA