Şevkat Yerimdar 27. Yeni Bölüm 2. Fragmanı (25 Kasım 2017)

Fox Tv'nin sevilen dizisi Şevkat Yerimdar 27. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Şevkat Yerimdar 27. yeni bölüm 2. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Şevkat Yerimdar 27. yeni bölüm 25 Kasım 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. İşte Şevkat Yerimdar 27. yeni bölüm 2. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Şevkat Yerimdar 27. Yeni Bölüm 2. Fragmanı (25 Kasım 2017)
Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Şevkat Yerimdar 27.yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Şevkat Yerimdar 27. yeni bölüm 2. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Şevkat Yerimdar 27. yeni bölüm 25 Kasım 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. İşte Şevkat Yerimdar 27. yeni bölüm 2. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Şevkat Yerimdar 27. Yeni Bölüm 2. Fragmanı



Emrecan Selami’ye küsmüştür. Artık Şevkat ile yaşamak istediğini söyler. Esin ve Şevkat, Emrecan’ın, Selami ile araları düzelene kadar kısa bir süre yanlarında kalmasına karar verirler. Ama işler hiç de umdukları gibi olmaz. İkisini de çocuk bakmakla ilgili zorlu bir sınav beklemektedir.

Tezene ve İsmail’in önünde büyük bir engel vardır. Damat kim olacaktır. İsmail mi? yoksa Erkan mı? İsmail gerçeği açıklamak istese de, Tezene buna engel olur.

Resmi nikahtan sonra düğünde Erkan kimliği ile sahte bir nikah daha kıyılacaktır. Ama işler karışır. Cuma çözmeye çalıştıkça iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.