Şehit öğretmenler unutulmadı

Hain terör örgütü PKK'nın saldırısı sonrası şehit düşen Necmettin ve Aybüke öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde unutulmadı.

Şehit öğretmenler unutulmadı
Şehit öğretmenler unutulmadı
Merkeze 60 kilometre uzaklıkta bulunan Çiftçibaşı Mahallesi'nde görev yaptığı okulda ismi yaşatılan şehit öğretmen Necmettin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde unutulmadı. Şehit öğretmenin hüzünlü öğrencileri, tahtaya 'Necmettin öğretmenim 24 Kasım Öğretmenler Günü'n kutlu olsun' diye yazarak, fotoğrafının önüne karanfil bıraktı. Buruk geçen törende öğrencilerin hüznü, yüzlerine yansıdı.

Şehit öğretmenler unutulmadı

GEÇEN YILKİ FOTOĞRAF KONULDU

Şehit Necmettin öğretmenden geriye kalan ise geçen yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde çektiği fotoğraf karesi oldu. Masadaki fotoğrafa bakarak hüzünlenen ve karanfil bırakan öğrenciler, öğretmenlerini çok sevdiklerini söyledi.

Geçen yılki Öğretmenler Günü'nde şehit öğretmene çiçek verdiklerini dile getiren öğrenciler, Necmettin Yılmaz'ı unutmayacaklarını söyledi.

Şehit öğretmenler unutulmadı



AYBÜKE ÖĞRETMEN DE UNUTULMADI

Batman'ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucunda şehit olan 23 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybuke Yalçın'ın öğrencileri, 24 Kasım'da da Aybüke öğretmeni unutmadı. 

Şehit öğretmenler unutulmadı

BATMAN'DA ANILDI

Batman'ın Kozluk ilçesinde, şehit olan, Çok Programlı Lisesi Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın öğrencileri, Aybüke öğretmensiz müzik odalarının çok anlamsız olduğunu söyledi. Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın söylediği türküyü öğrencileri müzik odasında seslendirdi. Genç öğretmenin seslendirdiği, Mağusa Limanı adlı türkü, içerisinde geçen 'Beni öldürende yoktur din iman' türküsünü söyleyen öğrencileri, Aybüke öğretmenlerini andı. Okulun önünde toplanan öğrencileri “Aybüke öğretmeni unutmadık” diyerek sevgilerini bir kez daha dile getirdi. Onsuz ilk öğretmenler günü geçirdikleri için üzgün ve hüzünlü olduklarını anlatan öğrencilerinden Helin Sönmezsoy, “Aybüke hocasız geçirdiğimiz ilk öğretmenler günü üzgünüz, hüzünlüyüz ama huzurluyuz. En azından onun nerede olduğunu biliyoruz. Huzurlu yattığını ve yerinin güzel olduğunu biliyoruz” dedi.


Şehit öğretmenler unutulmadı
Kaynak: İHA