Salonlar 'Sevgilime Göz Kulak Ol' Oyunu İçin Doldu

12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan ’’Sevgilime Göz Kulak Ol’’ adlı oyun tiyatro severler tarafından beğeniyle izlendi.

Salonlar 'Sevgilime Göz Kulak Ol' Oyunu İçin Doldu
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyun için salonlar doldu taştı. Usta oyuncuların sahne aldığı oyunu Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar seyretti.

Oyun sonunda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, “12 Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında güzel bir akşamı daha geçirdik. Bu güzel oyunda bizlere keyifli anlar yaşatan değerli oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizi yetiştiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından, Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Selim Yağcı Tiyatro dünyasının kıdemli oyuncuları Hakan Altıner, Ferdi Akarnur, Aydan Şener, İsmail Düvenci, Tayfun Yılmaz, Anıl Yülek, M. Sadi Özen ile genç yetenekler Efe Yeşilay, Mehmet Baran Erdoğan, Kübra Madak’ın sahne aldığı oyun sonunda oyunculara, teşekkür plaketi takdim etti.
Kaynak: İHA