PANKO Üyeleri İçin Akaryakıt İstasyonu Kurdu

Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi (PANKO), üyelerinin motorin ihtiyacını karşılamak amacıyla Sorgun ve Akdağmadeni’nde akaryakıt istasyonu kurdu.

Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Kürşat Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurdukları akaryakıt istasyonuyla, yeni bir hizmete daha imza attıklarını belirtti.

Kurulan akaryakıt istasyonundan kooperatifin 44 bin üyesinin yararlanacağını ifade eden Arslan, şöyle devam etti:

"Göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli çiftçilerimizin yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Kooperatif olarak önce buğday eleme tesisi kurduk, arkasından güneş enerjisinden yararlanarak kendi elektriğimizi ürettik. Son olarak da çiftçilerimizin motorin ihtiyacını karşılamak üzere, kooperatif binamızın bulunduğu alan içerisine akaryakıt istasyonu kurduk." dedi.

Arslan, gerekli denetimlerin ve bürokratik işlemlerin tamamlanmasının ardından kurdukları akaryakıt istasyonunun hizmete girdiğini vurgulayarak, bundan böyle kooperatif üyelerinin daha kolay ve daha uygun fiyatla akaryakıt alma olanağına sahip olduklarını bildirdi.

Kaynak: AA