Mardin'de Öğrencilere Atkı Ve Bere Dağıtıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal mahalledeki öğrencilere atkı ve bere dağıttı.

Belediye bünyesinde kurulan Mardinmasa ekipleri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Mazıdağı ilçesindeki Armağan İlkokulu’nda okuyan öğrencileri grip konusunda bilgilendirdi. Öğrencilere daha sonra atkı ve bere dağıtıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, çocuklar üşümesin ve hasta olmasın diye projenin geliştirildiğini söyledi.

Belediye olarak sosyal sorumluluk projelerini her geçen gün artırarak devam ettirdiklerini aktaran Yaman, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımızda Hakk'a ve hakkaniyete uygun olarak ihtiyaç sahiplerini gözettik. Dikkat ettiğimiz konuların başında çocuklar geliyordu. Onların her an mutlu olması hedefiyle çaba verdik. Çocuklarımızın kış mevsimini sağlıklı şekilde geçirmesi hedefiyle farkındalık ortaya koyacak bir işe imza attık."

Çocukların hasta olmasını istemediklerini aktaran Yaman, kırsal mahallelerdeki okullarda okuyan öğrencilere doktorlar eşliğinde gripten korunma yollarını anlattıklarını kaydetti.

Yaman, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Onların hastalıktan korunmaları için yapacaklarını, anlayacakları şekilde işliyoruz. Bunun yanında üşüyüp hasta olmamaları için de hediye olarak atkı ve berelerini veriyoruz. Bu sayede onların mutlu olmalarını sağlıyoruz. Buna benzer çalışmalara devam edeceğiz."

Öğrenci Filiz Demir, Mardin Büyükşehir Belediyesine gönderdikleri hediyelerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA