Kalbimdeki Deniz 46. Yeni Bölüm 1. Fragmanı (25 Kasım 2017)

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz 46. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kalbimdeki Deniz 46. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Kalbimdeki Deniz 46. yeni bölüm 25 Kasım 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. İşte Kalbimdeki Deniz 46. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Kalbimdeki Deniz 46. Yeni Bölüm 1. Fragmanı (25 Kasım 2017)
Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kalbimdeki Deniz 46. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Kalbimdeki Deniz 46. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Kalbimdeki Deniz 46. yeni bölüm 25 Kasım 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. İşte Kalbimdeki Deniz 46. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Kalbimdeki Deniz 46. Yeni Bölüm 1. Fragmanı



Alihan ve Hülya Deniz'le görüştüğü için Şebnem'in üzerine giderlerken, Şebnem yavaş yavaş ikisini de tava getirmeye başlar ve planlarının ilk aşamasını gerçekleştirir. Yosef Ece'ye hissettiklerini anne ve babasıyla paylaşır ama destek göremez. Mirat ise Raşel'den Yosef'le ilgili bir sırrı öğrenir ve yıkılır.

Yosef'in duygularından habersiz Ece, Mustafa'yı yüksek lisans arkadaşı Melisa'dan kıskanmaya başlar. Ozan'ın velayetini almak için açtığı dava, Alihan ve Ece'nin arasını açar. Deniz davaya karşı eve dön çağrısını reddettiği Alihan'ı, Mirat'a borcunu ödemesi için tehdit eder. Fikriye ise Alihan'a beklemediği bir hamle yapar. 

Kalbimdeki Deniz 46. Yeni Bölüm 1. Fragmanı (25 Kasım 2017)

Mirat, Nejat ve gençlerin yardımıyla kafesini onaran Deniz'in çiftlikte verdiği teşekkür yemeğinde, şok edici sürprizler onları beklemektedir.