Ekinci Öğretmenler Gününü Kırsalda Kutladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyarette bulunduğu okullarda öğretmenlere karanfil hediye etti.

Ekinci Öğretmenler Gününü Kırsalda Kutladı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kırsal mahallelerde bulunan öğretmenlerle birlikte kutladı. Rutin belediyecilik çalışmalarında ‘merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapılmayacak’ söylemini öğretmenler gününe de yansıtan Ekinci, öğretmenler günü kutlaması için soluğu kırsalda aldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren kırsal mahallelerde yapılan belediye çalışmalarını da inceleyen ve öğretmenler günü dolaysıyla okul ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Ekinci’ye vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

İlk olarak Kap İlköğretim okulunu eşi Ayşe Ekinci ve birim müdürleriyle ziyaret eden Başkan Ekinci, burada öğretmenlere karanfil verip öğretmenler gününü kutladı. Ardından Turluk İlköğretim ve Ortaokuluna geçti. Burada da okul idarecileri ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Ekinci ve eşi Ayşe Ekinci, öğretmenler odasında bir araya geldikleri öğretmenlerin gününü karanfil ve çeşitli hediyeler vererek kutladı. Daha sonra beraberindekilerle birlikte sınıfa geçen ve burada öğrencilerle bir araya gelen Ekinci, öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA