Çukur 6. Yeni Bölüm Fragman (27 Kasım 2017)

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur 6. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Çukur 6. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Çukur 6. yeni bölüm 27 Kasım 2017 Pazartesi günü ekranlara gelecek. İşte Çukur 6. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Çukur 6. Yeni Bölüm Fragman (27 Kasım 2017)
Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un yeni bölümü büyük merak ve heyecanla bekleniyor.

Heycanın bir an olsun dinmediği Çukur'un yeni bölümü için ilk görüntüler resmi sayfalardan yayınlandı. Çukur 6. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

Sevilen dizi Çukur 6. yeni bölüm 27 Kasım 2017 Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Çukur 6. Yeni Bölüm 1. Fragmanı



Çukur 6. bölüm fragmanı: "Baba, oğlun hain!"

SHOW TV'nin yeni fenomen dizisi Çukur, ekrana gelen 5 bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Hem reytinglerde, hem de sosyal medyada zirvede yer alan Çukur'un 6. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Çukur 6. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları...

Zengin oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyicilerden tam not alan ve yeni bölümleri heyecanla beklenen Çukur'un 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü büyük heyecanla bekleyen izleyiciler, yayınlanan fragmanla bir hayli meraklandı. İşte Çukur 6. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları...

"BABA, OĞLUN HAİN!"

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un altıncı bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Selim’in yakalanma korkusuyla Vartolu’yu tehdit ettiği tanıtımda Yamaç’ın “Baba, oğlun hain Vartolu’ya bizi o satıyor!” sözleri gerilimi arttırıyor.