Antalya'da Huzur Toplantıları Sürüyor

Antalya Emniyet Müdürlüğü, kent merkezi ve ilçelerde düzenlediği huzur toplantılarını sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, güvenlik ve asayiş konularında halkın tespit, değerlendirme ve beklentilerinin yanında doğrudan katılımın sağlanması amacıyla yapılan huzur toplantılarının devam ettiği bildirildi.

Açıklamada, "Daha huzurlu bir yaşam alanı için halkla ortak çalışmalar yapılabilmesi, vatandaşların şikayet ve sorunlarının, yerinde ve birebir iletişim kurularak değerlendirilip çözüm üretilebilmesi amacıyla tüm ilçelerimizde haftada en az bir mahallede huzur toplantısı yapılması planlanmıştır." denildi.

Planlamalar dahilinde son bir haftada, Gazipaşa, Konyaaltı, Kumluca, Manavgat, Finike, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde huzur toplantıları yapıldığı belirtilen açıklamada, toplantılara mahalle muhtarları, esnaf, ev ve iş kadınları, değişik meslek kuruluşları ve STK temsilcilerinden oluşan 400 civarında vatandaşın katıldığı vurgulandı.

Açıklamada, katılımcılara genel olarak asayiş, trafik, güvenlik ve uyuşturucu ile mücadele konularında bilgiler verildiği, emniyetin değişik birimlerinin temsilcilerinin de vatandaşlardan gelen talepleri not aldıkları kaydedildi.

Kaynak: AA