Osmaniye'de Ekonomi Değerlendirme Toplantısı

Osmaniye'de ekonomi değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmiş olmanın ne kadar elzem olduğuna 15 Temmuz darbe girişimiyle bir kez daha şahit olunduğunu belirtti.

Türkiye ekonomisinin kriz ortamına sürüklemeye çalışıldığını fakat darbe girişiminin hükümetin aldığı tedbirler, teşvik paketleri ve düzenlemelerle bertaraf edildiğini ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:

"Ekonomide dünyanın gelişmiş 10 büyük ülkesi arasına girmek ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmek durumundayız. Osmaniye’de vatandaşların değerleri ve beklentileri doğrultusunda yapısal dönüşümleri gerçekleştirip ekonomik refah ve huzur düzeyini arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ekonomi ile ilgili gerçekleştireceğimiz faaliyetleri, atacağımız adımları, sanayicilerimizle istişare ederek, ortak bir akılla gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yürütülen bu çalışmaların meyvesini yakın zamanda alacağımıza inanıyorum."

Kamu, Üniversite, Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Temsilcisi Doç. Dr. Önder Kaşka ise faaliyetlerini anlatan bir sunum yaptı.

Toplantının devamında Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mücahit Çelik, Türkiye genelinde başlatılan rehberlik ve denetleme faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

Kaynak: AA