Kocaali'de Şehit Ve Gazi Yakınları Yemekte Buluştu

Kocaali ilçesinde şehit ve gazi yakınları yemekte bir araya geldi.

Sakarya Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kocaali Kaymakamlığı ve Kocaali Belediyesi'nce şehitler onuruna bir restoranda yemek programı düzenlendi.

Programda konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çilekli, şehit ve gazi yakınlarının bu ülkenin istikrarı için aziz canlarını seve seve feda eden evlatlarının kendilerine emaneti olduğunu söyledi.

Toprağa verdikleri her şehidin, gazilik mertebesine ulaşan her kardeşinin, devlet ve millet olarak varlığı, birliği ve geleceklerinin adeta birer mührü gibi olduğunu kaydeden Çilekli, "Türkiye bugün öncesinden çok daha güçlü, tarihinin en kuvvetli dönemindedir. Hak için hakkaniyet için ülke olarak önümüzde daha çok şeyler var. Vatanımızı, istiklalimizi, birlik ve beraberliğimizi canları pahasına savunan, bu kutlu mücadele sırasında yaralanan, sakatlanan tüm gazilerimize milletim ve devletim adına şükranlarımı arz ediyorum." diye konuştu.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar da Kocaalili şehitler başta olmak üzere bütün şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Şehitler için Kur'an-ı Kerim'in okunduğu yemeğe Kocaali Kaymakamı Alper Balcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA