Gürcistan İçişleri Bakanı Gakharia Açıklaması 'Herkes Soruşturmanın Sonucunu Beklemeli'

Gürcistan’da düzenlenen terör operasyonları kapsamında açıklama yapan Gürcistan İçişleri Bakanı Giorgi Gakharia, “Herkes soruşturmanın sonucunu beklemeli” dedi.

Gürcistan İçişleri Bakanı Gakharia Açıklaması 'Herkes Soruşturmanın Sonucunu Beklemeli'
Gürcistan İçişleri Bakanı Giorgi Gakharia gazetecilere açıklamalarda bulundu. Dün Gürcistan’ın başkenti Tiflis’in İsani Bölgesi Beri Gabriel Caddesi’nde gerçekleştirilen terör operasyonları ile ilgili açıklamalarda bulunan Gakharia, “Herkes soruşturmanın sonucunu beklemeli ve kimsenin önceden herhangi bir yorum yapma hakkı bulunmamaktadır. Bu uluslararası terörizm gerçeğidir” dedi.

Gakharia, “Soruşturma başladı ve devam ediyor. Hiç kimse bugün herhangi bir yorum yapma hakkına sahip değil. Elbette, elimizden gelen her şeyi tartışabiliriz, ancak yine de araştırmanın yapılmasını ve uzmanların sonuçlarını bekleyelim. Bunun uluslararası terörizm gerçeği olduğunu herkes bilir ve soruşturma devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Dün Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te güvenlik güçlerinin düzenlediği terör operasyonu esnasında güvenlik güçleri ile örgüt üyeleri arasında çıkan çatışmada 3 örgüt üyesinin ve 1 özel harekat polisinin hayatını kaybettiği bildirilmişti.
Kaynak: İHA