Başkan Doğan, Zabıtan Mahallesi'ni Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle inceleme gezileri kapsamında Zabıtan Mahallesi’ni ziyaret etti.

Başkan Doğan, Zabıtan Mahallesi'ni Ziyaret Etti
Tespitlerin yanı sıra mahallede devam eden çalışmalarında yerinde incelendiği gezide Başkan Doğan’a Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Zabıtan Mahalle Muhtarı İsmail Candan ve daire müdürleri eşlik etti. Vatandaşlarla bir araya gelip onlarla sohbet Başkan Doğan, İzmit Belediyesi tarafından yapılan mahalle konağında da incelemelerde bulunarak İZMEK kurslarını ziyaret etti.

İzmit’in her bir mahallesinin kendileri için ayrı bir anlam ve önem taşıdığını Doğan, “ Zabıtan, çok eski ve köklü bir mahallemizdir. Kendisine has bir yapılaşması vardır. Yolarla, kaldırımlarla diğer konularla ilgili eksiklikleri tespit ettik, vatandaşlarımızla konuştuk. Ufak tefek yapılacak işlerin dışında mahallemizde büyük bir eksiğimiz yok. Mahallemizin en büyük eksiği mahalle konağıydı, onu da giderdik. Konağımızı kısa sürede yaparak vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Konağımızda şuanda, mefruşat kursu, kuran kursu, spor salonu ve emekli evimiz hizmette. Yine mahallemizin mescit ihtiyacını da gidererek yeni mescidi vatandaşlarımızın ibadetine açtık. Zabıtan Mahallesi’nde halkımızın istekleri ölçüsünde belediyemiz en güzel hizmetleri yapmaya devam ediyor. Vatandaşımız istiyor bizde isteklerini bir bir gerçekleştiriyoruz. Bizim halkımız hizmetlerin en güzeline layık” dedi.

İnceleme gezisi sonrası teknik ekibiyle birlikte değerlendirme toplantısı yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA