Bahçeli'den seçim barajı açıklaması

"Baraj olursa geçeriz, önümüze set çekerlerse aşarız" diyen Devlet Bahçeli, "MHP'nin asla baraj sorunu yoktur. Baraj endişesi yaşayanlar Türk düşmanlığının taşeronluğuna soyunan mihraklardır" dedi.

Bahçeli'den seçim barajı açıklaması
Bahçeli'den seçim barajı açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'nın Selendi ilçesinde vatandaşlara seslendi.

Seçim barajıyla ilgili konuşan Bahçeli,  'MHP'nin asla baraj sorunu yoktur. Baraj endişesi yaşayanlar Türk düşmanlığının taşeronluğuna soyunan mihraklardır' dedi.

İşte Bahçeli'nin o açıklamaları:

'BARAJ OLURSA GEÇERİZ, ÖNÜMÜZE SET ÇEKERLERSE AŞARIZ'

16 Nisan'da sizlerin oyları ile anayasal bir içerik kazanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden sonra seçim barajı yeniden düşünülmelidir dedik bir kıyamettir kopardılar. Kötülük abideleri ile iyi niyetli görüşlerimizi çarpıtarak yansıttılar. Baraj endişesi ile telaşlandığımızı utanmada, yüzsüzce dillerine doladılar. MHP baraj korkusu olan değil, barajlara rağmen, tüm engelleri yıka yıka bugünlere ulaşmış büyük bir millet eseridir. Baraj olursa geçeriz, önümüze set çekerlerse aşarız. Yüzde 7 mi olur, 5 mi olur, 10 olarak mı kalır. Uygun adım atılması gerektiğini söyledik. Hakkımızda kamuoyu oluşturmaya çalıştılar ancak tutmadı, tutmayacak. MHP'nin baraj sorunu asla yoktur. Gerçek anlamda baraj endişesi yaşayanlar Türk düşmanlığının taşeronluğuna soyunan mihrak ve siyasi kalıntılardır.

'TENCERE TAVA BUNLARINKİ HEP AYNI HAVA'

MHP'nin Meclis dışında kalacağını dillendirenler her seçim sonucunda sandığa toslamışlar yine de uslanmamışlardır. Çünkü bunlarda utanma arlanma yoktur. Çünkü bunlarınki davul derisidir. Ne tuhaftır ki CHP siyasi varlığı ve geleceği ile ilgili korku mu yaşıyor sorusunu kimse sormuyor. HDP Eş Başkanını sazı ile ekranlara çıkarıp şarkı türkü söyleyenler MHP'nin baraj altı kalacağını iddia edebilecek kadar ipten kazıktan boşanmışlardır. Tencere tava bunlarınki hep aynı hava. Bize elbise dikmeye çalışanların önce yama tutmayan yırtıklarını tamir etsinler.