MHP İl Başkanı Ersoy'dan Büyükkılıç'a Ziyaret

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş ve meclis üyeleriyle, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP Melikgazi üyelerine teşekkür etti.

MHP'nin ülke açısından önemine değinen Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Değerli il ve ilçe başkanımız ile MHP Melikgazi Belediyesi Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum. İstişareye önem vermeleri bizim için çok önemli. Sorumluluk anlayışı içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi ülkemiz ve şehrimiz açısından çocuklarımız, geleceğimiz adına önem arz etmektedir. Zaten Sayın Devlet Bahçeli’nin sorumluluk duygusu ile konu vatan olunca yiğitçe, devletine, milletine sahip çıkması bizleri memnun etmektedir. Bu açıdan Sayın Bahçeli ve Kayseri il ve ilçe yönetimine teşekkür ediyorum."

MHP İl Başkanı Ersoy da güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberlik günlerini yaşadıklarını belirtti.

Ülkenin geleceği için birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Ersoy, şunları ifade etti:

"Söz konusu Türkiye ve bekası olunca aynı noktada birleşmemiz gerekir. Aynı temel düşünce belediyemiz içinde geçerlidir. Nitekim söz konusu, Melikgazi'nin istikrarlı, planlı şekilde büyümesi ve gelişmesi olunca bunu sağlamak Belediye Meclisindeki tüm meclis üyelerine düşüyor. Bu düşünce ile hareket edilerek kararlar Melikgazi de oy birliği ile alınıyor. Bu sayede Türkiye’nin en büyük ilçelerinden olan Melikgazi’nin hızla gelişmesi, bireylerin de huzur ve güven içerisinde yaşaması sağlanıyor."

Kaynak: AA