Mersin'de Okul Önündeki Kavga

Tarsus ilçesinde bir okulun önünde çıkan kavgada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren öğrencinin cenazesi toprağa verildi Olayla ilgili 6 kişi daha gözaltına alındı.

İçel'in Tarsus ilçesinde bir okulun önünde iki ayrı grup arasındaki kavgada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden öğrencinin cenazesi defnedildi.

Kemalpaşa Mahallesi'ndeki Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde, okulla ilişkisi olmadıkları belirtilen bir grup gençle okulun dış kapısının önünde bekleyen bazı öğrencilerin kavgasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı 70. Yıl Tarsus Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Serhat Yıldız'ın (17) cenazesi, yakınları tarafından teslim alındı.

Lise 1. sınıf öğrencisi Yıldız'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Tarsus Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- Altı kişi daha gözaltına alındı

Soruşturma kapsamında dün 3 kişiyi gözaltına alan polis ekipleri, olaya karıştığı iddiasıyla 6 kişiyi daha yakaladı.

Yaklaşık 10 gün önce iki grup arasında yaşanan kavganın devamı olduğu öne sürülen olayda, gözaltına alınanlar arasındaki 18 yaşından küçük bir şüphelinin Yıldız'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi.

Kavgada yaralanan iki öğrencinin ise tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.
Kaynak: AA