'Kardeşim Benim 2'Nin Galası Yapıldı

Romantik ve komedi türündeki 'Kardeşim Benim' filminin ikinci halkası, 24 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak Oyuncu Özçivit: 'Bir kardeşlik filmi. İlk filmde de bunu fazlasıyla vermiştik ama orada eğlencesi, macerası, dramı ve yer yer hüzünlü sahneleri vardı ama biz özellikle ilk filmde kardeşleri tanıttıktan sonra ikinci filmde bunların maceralarını görelim dedik'

Başrollerini Burak Özçivit ve Murat Boz'un paylaştığı "Kardeşim Benim 2" adlı filmin galası yapıldı.

Kanyon AVM'de gerçekleşen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan oyuncu Burak Özçivit, filmin ilk serisinde yer alan kardeşlerin hikayesinin seyirci tarafından çok sevildiğini söyledi.

Özçivit, izleyicilerin beklentilerine karşılık ikinci filmi çektiklerini belirterek, "Bu filmde de hala zıt kardeşleriz. Bugün ayrıca bir ilki gerçekleştirerek seyirciyle izleme yaptık. Hepimizden önce seyircimiz izledi ve halk galası yaptık. Onun heyecanı vardı ve çok güzel geçti orası." dedi.

Türk toplumu için kardeşlik kavramının önemli olduğuna vurgu yapan Özçivit, şöyle devam etti:

"Bir kardeşlik filmi. İlk filmde de bunu fazlasıyla vermiştik ama orada eğlencesi, macerası, dramı ve yer yer hüzünlü sahneleri vardı ama biz özellikle ilk filmde kardeşleri tanıttıktan sonra ikinci filmde bunların maceralarını görelim dedik. İstemediğimiz durumlarla karşı karşıyayız. Onların durum komiklikleri içinde filmi çektik."

Özçivit, filmi halk için çektiklerine dikkati çekerek, "Bence bu o kadar değerli ki. Onlara dokunmak lazım, bize sarılmaları lazım. Fotoğraf çekiliyoruz, imza dağıtıyoruz. Mesela bu halk galası da yapmak istediğimiz şeydi. Bence bir film için en önemli noktalardan biri de bu, ortam da samimiydi." değerlendirmesinde bulundu.

Filmin yurt içinde ve dışında birçok galasının olacağını aktaran Özçivit, gala gösterimlerinin önemli olduğunu vurguladı.

Oyuncu ve şarkıcı Murat Boz da filmin çekimlerinin eğlenceli geçtiğini belirterek, "Daha önce çalıştığımız arkadaşlarımız da var bu filmde. Sonradan Pınar (Deniz) ve Leyla (Feray) katıldı kadromuza. Genel olarak çok eğlendiğimiz, neşeli bir film oldu." ifadelerini kullandı.

Filmin yönetmeni Mert Baykal da, "İyi bir film oldu. Komik, eğlenceli, macera dolu bir film oldu. İnşallah seyredenler de sever. Güzel bir iş oldu. Ben çok memnunum." dedi.

Oyuncu Leyla Feray ise filmde tatlı bir yol hikayesini ele aldıklarını anlatarak, "Sıcak, samimi, içinde kardeşliği, aşkı, komediyi barındıran bir film oldu. Biz çekerken çok eğlendik." diye konuştu.

Bu arada, galadan önce ÖzdilekPark AVM'de gerçekleştirilen halk galasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Taff Pictures ve BRK'S Production'un yapımcılığını gerçekleştirdiği filmin oyuncu kadrosunda, Feray, Boz ve Özçivit'in yanı sıra Ferdi Sancar, Pınar Deniz, Korhan Herduran, Hakan Karsak, Ozan Çelik, Sezgi Mengi, Ayhan Taş ve Engin Şenkan yer alıyor.

Yapımın görüntü yönetmenliğini Tolga Çetin, sanat yönetmenliğini ise Tolga Pakman üstlendi.

İlki 2016 yılının Ocak ayında vizyona giren romantik ve komedi türündeki "Kardeşim Benim" filminin ikinci halkası, 24 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: AA