'Gençlerle Umutlu Yarınlara' Projesi

Ensar Vakfı Bayburt Şubesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destekleme programı kapsamında yürüteceği "Gençlerle Umutlu Yarınlara" projesinin tanıtımı yapıldı.

Vakfın Bayburt Şubesinde gerçekleştirilen programda konuşan Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Ensar Vakfı'nın kurulduğu 1979 yılından günümüze kadar imam hatip camiasının bir vakfı olarak bu camianın insanlarına her türlü yardımı, desteği ve katkıyı verdiğini söyledi.

Kader, Ensar Vakfı'nın yine ülkemizde sağlıklı bir din eğitimi ve öğretimi konusunda gayretlerini ortaya koyduğunu belirterek, "Bu amaçla öğrencilerimize burs, kitap desteği, yurt desteği, iaşeler, sosyal-kültürel etkinlikler gibi birçok alanda çalışmalar yapmış ve ülke genelinde 180 şubesiyle 80 ilde faaliyetlerine devam etmektedir." dedi.

Proje tanıtım toplantısına, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, Ensar Vakfı Genel Müdürü Yardımcısı Ali Karayılan, Ensar Vakfı Şubeler Koordinatörü Turan Koç, İlim Yayma Cemiyeti Bayburt Şube Başkanı Hüsnü Yağmur ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA