Galatasaray'da 'Şampiyonluk Yürüyüşü' Şırnak'ta Sürdü

Galatasaray Yönetim Kurulu ve Galatasaray Taraftar Dernekleri ‘Şampiyonluk Yürüyüşü’ adı verilen proje kapsamında Kuşadası’ndan sonra Şırnak’ta buluştu.

Derneklerin kulübe olan aidiyetini artırmak ve Galatasaray’ın ülkenin dört bir yanına yayılmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen organizasyonun ikinci ayağı Şırnak’taydı. Şırnak ziyaretinde Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman’a Kütahya, Gediz, Konya, Fethiye, Aliağa, Kuşadası, Tuzla, Selçuk ve Kastamonu’daki Galatasaray Taraftar Dernekleri’nin temsilcileri eşlik etti.

Şırnakspor’a moral ziyareti

İki günlük ziyaretin ilk gününde Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu makamlarında ziyaret edilirken, buluşmada karşılıklı hediyeler takdim edildi. Şırnakspor’a da moral ziyareti gerçekleştirilirken ziyaretlerin ardından yemek düzenlendi.

Yemeğe Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, Vali Yardımcısı Adem Erdoğan, 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, Şırnakspor Kulüp Başkanı Emin Yürek, Şırnaksporlu futbolcular ve taraftar derneklerinin temsilcileri katıldı.



Şırnak 23. Tümen Komutanlığı ziyaret edildi

Şırnak ziyaretinin ikinci gününde ise Alper Narman ve dernekleri temsilcilerinin durağı Şırnak 23. Tümen Komutanlığı’ydı. 23. Jandarma Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı’nın verdiği kahvaltı ve yapılan içtimanın ardından Tümgeneral Veli Tarakçı’ya ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin’e Şırnak’ı temsilen 73 numaralı Galatasaray forması hediye edildi. Ayrıca Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman kendisine verilen plaketin ardından buradaki hatıra defterini imzaladı.

“Onlara minnet borçluyuz”

Heyetin moral gezisi askeri birlik ve karakollara yapılan ziyaretle son bulurken Alper Narman konuyla ilgili yaptığı konuşmada, "Vatanımızın birliği, bütünlüğü ve güvenliği için canını hiçe sayan askerlerimize de moral ve destek ziyaretinde bulunduk. Ülkemizin huzuru ve güveni için zor tabiat şartlarında, gece gündüz demeden fedakarlık içinde görevlerini yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkürlerimizi ilettik. Çünkü onlara minnet borçluyuz" diye konuştu.

Kaynak: İHA