Denizli'den Kısa Kısa

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde hayırsever iş adamı tarafından yaptırılacak 4 derslikli anaokulu için temel atma töreni düzenlendi.

Göveçlik Mahallesi'nde hayırsever iş adamı Seyfi Başer tarafından yaptırılacak olan Aynur-Feza Başer Anaokulu için Vali Hasan Karahan'ın katılımıyla Göveçlik Mahallesi'nde temel atma töreni düzenlendi.

İş adamı Seyfi Başer, törende yaptığı konuşmada, aile okul ilişkisi ile çocukların daha nitelikli yetişeceğini dile getirerek, "Öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri için modern okullar yapıyoruz. İlimde ve bilimde önde olacaksınız ki ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar bozulsun." diye konuştu.

Göveçlik Mahallesi'nde yapılacak Aynur-Feza Başer Anaokulu 4 derslikten oluşacak ve yaklaşık 1 milyon liraya mal olacak.

- Büyükşehir belediyesi altyapı çalışmaları

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Babadağ ilçesinde altyapı çalışması başlattı.

DESKİ, Kelleci Mahallesi'nin bazı sokaklarında kanalizasyon hattı olmadığı, bazı sokakların ise altyapısının yenilenmesi gerektiğini tespit ederek çalışma başlattı.

Kellece Mahallesi'ne yapılacak kanalizasyon ve içme suyu hattı projesinin tamamlanmasının ardından bölgeye10 bin 200 metre kanalizasyon, 9 bin 100 metre ise içme suyu hattı döşenecek.

- Engelliler meclisinde seçim

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisinin, 13. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı.

Kent Konseyi'nde yapılan genel kurula, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, davetliler ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.

Zolan, burada yaptığı konuşmada, genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Zolan, "Sizin yanınızda olmak bizim asli görevimiz, bunu böyle görüyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından tek liste ile seçime gidildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör yeniden başkan seçildi.

Kaynak: AA