Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Tufanoğlu, Bingöl'de

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Bingöl'de ziyaretler gerçekleştirdi.

Tufanoğlu, beraberinde Genel Başkan Vekili Ayhan Aldagül ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Karayolları 84. Şube Şefliği, AFAD İl Müdürlüğü ve İl Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek idareci ve üyelerle görüştü.

Daha sonra kentteki bir lokantada sendika üyeleriyle düzenlenen toplantıya katılan Tufanoğlu, burada yaptığı konuşmada sendika üyelerine yönelik yapılan çalışmaları aktardı.

Tufanoğlu, hizmet kolu üyelerine yönelik yapılan toplu sözleşme kazanımlarına değinerek, üyelere koruyucu giyim yardımı, fazla çalışma ücreti, kadastro tazminatı ve arama kurtarma çalışanları için risk tazminatları hakkında bilgi verdi.

Üyelerin sorularını da cevaplayan Tufanoğlu, şöyle konuştu:

"Birlik ve beraberliğimiz çok önemlidir. Bu tür toplantıların önem arz ettiği gibi Peygamber Efendimizin ‘Bir millet işlerini istişare ile çözerse zillete düşmez.’ diyerek önemli gördüğümüz konuları istişare etmek, fikir alışverişinde bulunmak açısından büyük değer taşıdığını ifade edebilirim."

Bayındır Memur-Sen Bingöl Temsilcisi Mehmet Emin Korkutata ile Memur-Sen Bingöl Temsilcisi Mücahit Çelik de birer konuşma yaptı.

Programın sonunda Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Korkuata, Genel Başkan Tufanoğlu'na 'yüzen adalar' tablosu hediye etti.

Kaynak: AA