Şehit Aileleri Ve Gaziler, Kocamaz'ı Ziyaret Etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İçel Şubesi yönetimi, İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti.

Kocamaz, kendisini ziyaret eden şehit aileleri ve gazilerin de yer aldığı Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İçel Şubesi yönetimi ile görüştü.

Görüşmede, şehit ailelerine destek olmanın, bir yerel yönetici olarak görevleri olmanın yanında daha çok bir insanlık görevi olduğunu belirten Kocamaz, şunları söyledi:

''Vatan için can veren kahraman şehitlerin ailelerine desteklerimizi hiç bir zaman esirgemeyeceğiz. Şehitlerin hepsi bu memleketin çocuğu. Şehit olanlar hepimizin şehidi. Acıyı bizden daha çok aileler yaşıyor. Allah sabır versin ama hep birlikte birbirimize sahip çıkacağız. Dayanışma içerisine gireceğiz. Üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Bize düşen ne varsa bundan sonra da yapmaya hazırız.''

Dernek Başkanı Cengiz Sevinç ise kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür ederek, "Yoğun iş temposuna rağmen tüm programlarımıza katılarak yanımızda olduğunuzu gösterdiniz. Biz de şehit ailelerimizle birlikte alakanızdan dolayı size teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedik. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına, size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kocamaz, kabulde şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

Kaynak: AA