Kocaeli'de İş Yerinden Hırsızlık İddiası

Gebze ilçesinde bir otomotiv bayisindeki çelik kasadan 75 bin lira ile 30 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir otomotiv yetkili bayisinden hırsızlık yaptığı öne sürülen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 1,5 ay önce bir otomotiv yetkili bayisindeki çelik kasadan 75 bin lira ile 30 bin lira değerinde ziynet eşyası, arıza tespit cihazı ve kasadaki çek ile senetlerin çalınmasıyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlık şüphelisinin kimliğini belirledi.

Şüphelinin olay günü İstanbul Bahçelievler'den kiraladığı araçla Gebze'ye gelerek hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edildi.

Bahçelievler'de gözaltına alınan şüpheli M.T. (37), İzmit ilçesine getirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan ve Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen M.T, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

M.T.'nin polise direnmek ve görevini yaptırmamak suçundan 1 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu, daha önce işlediği çeşitli suçlardan dolayı 5 yıl kaldığı cezaevinden yaklaşık 2 ay önce çıktığı öğrenildi.
Kaynak: AA