Jandarma Çalınan Hayvanları Sahiplerine Teslim Etti

Manisa'nın Salihli ilçesinde çiftliklerden çalınan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar jandarma tarafından bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Adala ve Süleymaniye mahallelerinde çiftliklerden 35 küçükbaş, 6 büyükbaş hayvan çalındı.

Hayvan sahiplerinin şikayeti üzerine Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı çalışma başlattı.

Araştırma sonucunda çalınan hayvanların Bornova ilçesine bağlı Eğridere Mahallesi'nde C.A'ya ait çiftlikte olduğu belirlendi.

Bunun üzerine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, C.A'yı gözaltına aldı. Çalınan hayvanlar ise sahiplerine teslim edildi.

Hayvanları çalınan Azmi Aydın, hırsızlık nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek "Sağ olsunlar jandarma ekipleri kısa sürede olayı aydınlatarak çalınan hayvanlarımızın yerini tespit etti ve geri getirdi. Hayvanlarımız bulunmasaydı zararım 20 bin liradan fazla olacaktı." dedi.

İbrahim Mecitel ise tek geçim kaynağı çalınan hayvanlar olduğunu aktararak, "Büyükbaş hayvanlarımın bulunması ile adeta yeniden doğmuş gibi oldum. Jandarma ekiplerine teşekkür ediyorum. Eğer hayvanlar bulunmasa, 40 bin liraya yakın bir maddi kaybım olacaktı. " diye konuştu.

Kaynak: AA