22. Tiyatro Festivali Başlıyor

Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali 22. kez Ankaralılarla buluşuyor. 24 Kasım-4 Aralık tarihleri arası gerçekleştirilecek festivalde 45 farklı oyun tiyatro severlerle buluşacak.

22. Tiyatro Festivali Başlıyor
Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali 22’inci kez Ankaralılarla buluşuyor. Destekleyicileri arasında Çankaya Belediyesinin de yer aldığı festival, 24 Kasım-4 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında 45 farklı oyun tiyatro severlerle buluşacak. Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) tarafından düzenlenen festivalde; Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Boğaziçi, Anadolu, Atılım ve Gazi Üniversitesi olmak üzere 5 üniversite, Maltepe ve Bornova belediye tiyatroları, “Pempe Kurbağa” ve “Çizgi Kukla” çocuk tiyatroları, Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, İçel, Kayseri, Bolu olmak üzere 7 farklı ilden 33 özel-amatör tiyatro grubu yer alacak.

Festivalde ayrıca Yunanistan, Hollanda, İran ve Cezayir olmak üzere yurt dışından da 4 oyun sahnelenecek. Programın detaylarına www.ankaratiyatrofestivali.org adresli internet sitesinden ulaşılabilecek.
Kaynak: İHA