20'Nci Çin Uluslararası Aydınlatma Fuarı Yoğun İlgi Gördü

Çok sayıda ziyaretçinin katılım gösterdiği ve kapsamlı sergiler ve önemli sergileyicileri ile ön plana çıkan 20’nci Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı, Guzhen Kongre ve Fuar Merkezi, Zhongshan, Guangdong’da sona erdi.

Guzhen Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve yoğun ilgi gören 20’nci Çin Uluslararası Aydınlatma Fuarı sona erdi. Aydınlatma tasarımını ve akıllı üretimi vurgulayan, 1,5 milyon metrekarelik bir sergi alanı oluşturmak ve 2 binden fazla kişinin stant açmasına olanak tanımak amacıyla 7 alt bölgeyle (bölgedeki büyük aydınlatma pazarları) birleşen fuarın, profesyonel ve pazar odaklı aydınlatma alım festivali düzenlendiği belirtildi. Fuarda ticari alıcıların sayısının yüksek olduğu belirtilirken, ana alandaki 89 bin 552 ticari alıcıyı içerecek şekilde 118 ülkeden ve bölgeden 301 bin ziyaretçinin katılım gösterdiğini kaydedildi. Fuarın, 4 bin 526 yabancı katılımcıyla birlikte yabancı alıcılar arasında giderek daha popüler bir hale geldiği açıklandı.

Ana alanda, 5 salon ve 8 alanla birlikte bilimsel bir yerleşim sağlanarak aydınlatma çözümlerinin ve tasarımların, dekoratif aydınlatmanın, ev aydınlatmasının, elektrikli ve elektronik ürünlerin, ticari aydınlatmanın, açık hava aydınlatmasının, makine ve ekipmanların, aydınlatma aksesuarlarının ve bileşenlerinin sergilenmesine olanak tanındığı bildirildi.

Forumlar ve aktiviteler ziyaretçilerin sürece daha fazla dahil olmasını sağlıyor

Fuar esnasında ’Çin Uluslararası Aydınlatma Tasarımı Ödülleri Sunum Töreni’, ’Guzhen Uluslararası Aydınlatma Festivali Ağ Toplantısı’, ’8’inci Çin Aydınlatma Endüstrisi Konseyi 2’nci Oturumu’ ve ’18’inci Çin Aydınlatma Sermayesi Zirvesi’ gibi çoklu profesyonel konferanslar ve forumlar gerçekleştirildiği aktarıldı. Endüstrinin profesyonelleri önemli konuları ve endüstrideki fırsatları tartışmak, endüstrinin gelişimi ve güncellenmesine yardımcı olacak yolları tespit edebilmek amacıyla bir araya geldiği açıklandı.
Kaynak: İHA