Operasyonda öldürülen teröriste dikkat!

'DEAŞ'la savaşıyor' diye parlatılmaya çalışılan Zozan Temir, Türkiye sınırları içerisinde teröristlik yaparken öldürüldü.

Operasyonda öldürülen teröriste dikkat!
Operasyonda öldürülen teröriste dikkat!
Kasım ayında Şırnak kırsalında güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda, aralarında terör örgütü PKK'nın kadın yapılanmasının en tepesindeki isim olan ve İçişleri Bakanlığı'nın terörden arananlar listesinde kırmızı listede yer alan 'Delal Amed' kod adlı Hülya Eroğlu'nun da bulunduğu 13 teröristin kimlik bilgileri, terör örgütüne yakın internet sitelerinde açıklandı.

'DEAŞ'LA SAVAŞIYOR' DİYE PARLATILAN TERÖRİST, TÜRKİYE'DE TERÖRİSTLİK YAPIYORDU, ÖLDÜRÜLDÜ

Açıklanan isimler arasındaki 'Zozan Cudi' kod adlı Suriyeli Zozan Temir de dikkat çekti.

Söz konusu ismin 2013 yılında Suriye'de terör örgütü DEAŞ'la çatışmalar sırasında gazete ve televizonlara konuştuğu ve hakkında da birçok 'parlatma' haberleri yapıldığı ortaya çıktı.

24 yaşında olan Suriye Kamışlı doğumlu Zozan Cudi, gazete ve televizyonlarda, 'IŞİD'i bitirmeye yeminli YPJ'li' başlığı ile haberleştirilmişti.

Operasyonda öldürülen teröriste dikkat!

PYD'LİLERİ SURİYE'DEN TÜRKİYE'YE GÖNDERİYORLAR


Zozan Cudi'nin PKK terör örgütü saflarında Türkiye sınırı içinde terörist faaliyetlerde bulunduğu öğrenildi.

Bu bilgiyle birlikte, Suriye'de eğitilen ve silahlandırılan teröristlerin bir şekilde Türkiye'ye gönderildiği bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Öte yandan, ABD'nin terör örgütü PYD'yi kullanması ve PYD'ye binlerce tır dolusu silah göndermesi son ayların en büyük tartışma konusuydu.

Operasyonda öldürülen teröriste dikkat!