Başkan Genç, Pazar Esnafıyla Bir Araya Geldi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz ve yönetimiyle birlikte Bahçeyaka Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinde kahvaltı programına katıldı.

Döşemealtı Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık bir yıl önce tamamlanan Döşemealtı'nın ilk ekolojik pazar yerinde gerçekleştirilen kahvaltıda Başkan Genç, tezgah kuran esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ekolojik pazar yeri dahil 11 mahalleye 12 adet çok amaçlı kapalı pazar yeri kazandırdıklarını kaydeden Genç, şöyle devam etti:

"Göreve başlayalı yaklaşık 3,5 yıl oldu, bu süre zarfında 70'in üzerinde proje başlattık ve çoğunu da halkımızın hizmetine açtık. Pazarcı esnafımızı dolayısıyla vatandaşlarımızı düşünerek hazırladığımız çok amaçlı kapalı pazar yerleri ile esnafımız da vatandaşımız da yazın sıcağından kışın yağmur ve çamurundan kurtulmuş oldu. Haftanın 1 günü pazar tezgahları kurulurken diğer günlerde de mahalle halkımız düğün, mevlit, asker uğurlaması ve benzeri sosyal amaçlı toplantılarını yine aynı mekan içerisinde yapabiliyor. 11 mahallemize 12 adet tek tip proje ile inşa ettiğimiz kapalı pazar yerlerinin içinde mutfak, idari ofis ile bay ve bayan tuvaleti de bulunuyor."

Kaynak: AA